VERON Pinksterkamp 2023

Het VERON Pinksterkamp (VPK) bestaat al meer dan 50 jaar. Ieder jaar komt een enthousiaste groep zendamateurs, vaak samen met familie, bij elkaar voor een actief kampeerweekend. Voor wie dat wil, is er dan volop gelegenheid om met onze hobby bezig te zijn. Maar dat hoeft niet. Er worden namelijk nog tal van andere activiteiten in de bosrijke omgeving georganiseerd.

Dit jaar is het Pinksterkamp in Vierhouten. Het officiële programma is van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei.

Lees hier het bericht van medeorganisator Benno PA3FBX.

VERON Pinksterkamp terug in Vierhouten

Heeft u het VERON Pinksterkamp al in uw agenda staan? We gaan dit jaar terug naar Vierhouten. Na onze noodkreet hebben we veel ondersteuning gekregen. De lange zoektocht heeft een mooie nieuwe plek opgeleverd.

We zijn verheugd iedereen te ontvangen op Heidepark Veluwsch Karakter.

Er zijn comfortkampeerplaatsen en chalets te huur naast enkele grote groepsvelden vlakbij prachtige natuurgebieden. Dit is precies wat de VPK-gast nodig heeft. Ook uw trouwe viervoeter, mits aangelijnd, is welkom op dit kampeerterrein.

Zelf reserveren

Iedereen moet wel zelf een reservering doen bij Heidepark Veluwsch Karakter voor een basiskampeerplaats, een comfortkampeerplaats of een chalet. De basiskampeerplaatsten zijn op twee grote velden en worden door de VPK-organisatie ingedeeld. Reserveren kan tot uiterlijk 15 april door een e-mail te sturen naar de camping, waarin je je wensen aangeeft en meldt dat je voor het VPK komt.

Meer informatie hierover en de kosten vind je op de website VERON Pinksterkamp onder VPK-verblijfsmogelijkheid.

Beetje passen en meten

Het zal dit jaar nog een beetje passen en meten worden en wennen worden voor iedereen, maar we kunnen eindelijk beginnen met organiseren. Het officiële programma loopt van vrijdag 26 mei 18.00 uur tot en met maandag 29 mei (tweede pinksterdag), 12.00 uur.

Natuurlijk is het niet alleen gezellig om elkaar weer te treffen, ook zal er voor jong en oud genoeg te beleven zijn. Er komt weer een VPK-tent met catering tijdens alle activiteiten.

In de komende Electron-uitgaven zullen wij u uiteraard op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Wij vinden het leuk als u ons volgt op Facebook, waar ook regelmatig nieuwtjes over het kamp te lezen zijn. En natuurlijk kunt u alle informatie vinden op de speciale website: VERON Pinksterkamp. Daar vindt u ook leuke foto’s van voorgaande jaren om alvast weer in de stemming te komen.

Heeft u vragen of leuke ideeën, schroom dan niet om contact op te nemen!

Namens de VPK-organisatie,

73, Benno PA3FBX
e-mail: vpk@plantagie.org