Upgrade van Journaal2024 nu te downloaden

Journaal2024 upgradeVan het VERON Journaal2024 log programma is weer een nieuwe upgrade op de download pagina beschikbaar.
Behalve het Journaal is daarin ook het bekende PACC contest logprogramma weer geheel aangepast aan deze tijd. Voor de SWL amateurs is er een totaal nieuw logprogramma aanwezig. Iedereen kan vanaf nu optimaal meedoen met de komende PACC contest.

SWL

Met het nieuwe SWL programma kan je tevens meedoen met alle wereldse SWL contesten.
Behalve dat je met het Journaal een All-in logboek hebt waar je ook al je andere logs in kan brengen en ook je (e)QSL kan bijhouden is ditmaal vooral het contest deel extra onder handen genomen. Daarbij kan je al je logs van andere programma’s in het Journaal importeren en je logs exporteren in ADIF, CSV (Excel) en Cabrilllo formaat.

Callgever en Morsetrainer

Aanwezig is ook een callgever en morsetrainer Maar er is nog veel meer. Kortom kijk verder bij Downloads > Software voor de upgrade van Journaal2024.
Veronjournaal2024.zip. uitpakken in een mapje en je bent klaar voor de PACC contest.

Installatie- en programmabeschrijving

Iedere zend of luisteramateur heeft wel een logboek waarin de QSO’s kunnen worden opgenomen.
Waarom dan nog een logboek zoals het Journaal? Omdat het Journaal niet alleen een totaal allesomvattend logboek is waar je met al je logs terecht kan. Deze Journaal versie 2024 is nu ook optimaal voor gebruik bij contesten. De PACC, PA-Beker en (nieuw) SWL kan zelfs als geheel aparte contest log programma’s worden gebruikt.
Het PACC contest log programma. Het PA-Beker contest log programma. Nieuw! SWL contest log programma die je ook als normaal logboek voor het Journaal kan gebruiken.
Geschikt voor alle SWL contesten. Het maakt het noodzakelijke Cabrillo file. Bovendien kan je bijna alles aanpassen voor de diverse verschillende uitvoeringen die voor sommige contesten nodig zijn. Nu kan iedere SWL ook meedoen met alle contesten. Ook nieuw is SWL contest log programma
Maar dat is nog lang niet alles. Overzichten voor het aanvragen van awards of het bijhouden van QSL kaart of eQSL informatie.
Selecties of aparte files maken op land, band, datum, zone’s, regio’s, afstanden, landen, prefixen, operators, stationscalls. Alles zit er in. Ideaal ook te gebruiken voor clubstations en belangstellenden. Info over zones, maanstand, zon op en neergang of bandfrequenties tot QTH locator. Het bevat meer dan 3000 plaats locaties en je kan alles zelf bijwerken. Je kan net zo veel journaals of overzichten maken als je wilt.
Journaal programma

Een VERON cadeau voor iedereen. Geschikt vanaf Windows 8.1