Storing Mijn Agentschap Telecom waarschijnlijk vandaag opgelost

Storing Mijn Agentschap Telecom waarschijnlijk vandaag opgelostOp dit moment kampt Agentschap Telecom met een storing in het Mijn Agentschap Telecom systeem. Hierdoor is het niet mogelijk de database te benaderen waar de roepletters zijn opgeslagen. Agentschap Telecom werkt aan een oplossing en verwacht dat dit vandaag nog wordt opgelost. Dus even geduld uw roepletters zijn niet ingetrokken.

20-4-2021 16:02 storing opgelost.

Sociale media

Op de sociale media gaat rond dat er, en de getallen variëren, 1000 – 1800 calls zijn ingetrokken. In deze berichten maakt men een aanname dat dit is veroorzaakt door wanbetalers en opzeggingen. Maar dit is niet juist en is een aanname. Agentschap Telecom heeft net de facturen verstuurd. Dus van wanbetalers kan nog geen spraken zijn. Even geduld en dan komen de systemen vanzelf weer online. Mocht de storing opgelost zijn en u uw gegevens nog steeds niet kunt opvragen neem dan contact op met Agentschap Telecom op nummer 050 – 587 74 44. Ook is gebruik te maken van de contactpagina op de website van Agentschap Telecom.

Mijn Agentschap Telecom

Vanaf 20 juli 2018 heeft Agentschap Telecom een nieuw klantportaal in gebruik: Mijn Agentschap Telecom. Hierin kunnen radiozendamateurs en maritieme registratiehouders hun gegevens inzien, wijzigen of intrekken. Ook is hier heel eenvoudig een speciale call aan te vragen. Hoe dit in zijn werk gaat is hier te vinden.

Meer informatie

  • Vanaf 1 januari 2020 kan de bijzondere identificatie via het klantportaal op de website van Agentschap Telecom tot één dag voorafgaand aan het evenement worden geregistreerd.
  • Als u bijzondere roepletters schriftelijk aanvraagt, moet u dit minimaal drie weken voor aanvang van een evenement doen.
  • Agentschap Telecom geeft bijzondere roepletters uit voor de duur van een evenement. Dit was maximaal 28 dagen, maar is nu voor maximaal 1 jaar mogelijk.
  • Agentschap Telecom callbook
  • Uitleg over toewijzen radio-identificaties radiozendamateurs.
  • Klantenportaal Mijn Agentschap Telecom
  • Informatie over gebruik DigiD
  • Website Dutch QSL Bureau