Paasgroet van de Algemeen voorzitter Remy PA0AGF

Paasgroet van de Algemeen voorzitter PA0AGF Remy

Kleurplaat voor de kleintjes. Klik op de afbeelding voor een vergroting en printen

Met de paasdagen in het vooruitzicht maakt Algemeen voorzitter Remy PA0AGF van deze gelegenheid gebruik om u en uw dierbaren, ondanks deze bizarre en onzekere tijden, fijne dagen toe te wensen. Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort onder betere omstandigheden.

Beste radiovrienden,

We hebben te maken met een virus dat Nederland in heel veel opzichten heeft lam gelegd. U heeft gemerkt dat ook de activiteiten die de VERON in Nederland heeft gepland zijn stilgezet. Jammer, maar deze beslissing was niet te vermijden. Mocht het moment zijn gekomen dat we weer activiteiten mogen opstarten, dan hoop ik dat we met net zoveel enthousiasme aan het werk gaan als voor die tijd.

Radiovirus niet te bestrijden maar een mooie hobby

Het woord virus heeft toch we I twee kanten. Aan de ene kant proberen we met alle macht een virus te bestrijden en aan de andere kant wakkeren we een virus weer aan en dan heb ik het over het radiovirus. Dit virus is niet te bestrijden en ik hoop dan ook dat u door middel van onze mooie hobby energie krijgt om de komende tijd door te komen. Dan denk ik niet alleen aan het maken van verbindingen, maar ook aan zelfbouwprojecten in de meest brede zin. Het opruimen van de shack is wellicht ook een goede optie. En misschien kan deze periode ook een mogelijkheid bieden om ons te bezinnen op de toekomst.

PA3AGF Remy Denker

Hopelijk tot binnenkort

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort onder betere omstandigheden

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?