PA125VVG – Vincent van Gogh

Speciale roepletters PA125VVG herdenken Vincent van Gogh

Speciale roepletters PA125VVG herdenken Vincent van GoghDoor diverse zendamateurs van de VERON Afdeling 54 – Etten-Leur wordt vanaf maandag 11 mei 2015 tot en met zondag 7 juni 2015 de speciale call PA125VVG in de lucht gebracht in verband met het Vincent van Gogh 2015 jaar.

Vincent van Gogh was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote kunstschilders van de 19e eeuw. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunstvorming die het negentiende eeuwse impressionisme opvolgde. Hij is geboren op 30 maart 1853 te Zundert in Nederland en overleden op 29 juli 1890 te Auvers-sur-Oise in Frankrijk. Ook heeft Vincent van Gogh enige tijd gewoond in de gemeente Etten-Leur. Enkele beroemde schilderijen zijn o.a.: Zonnebloemen – De Aardappeleters – Slaapkamer te Arles.

Kijk voor verdere info over het leven van Vincent van Gogh ook eens
op: www.vangoghbrabant.comwww.vangoghhuis.comwww.vangoghkerk.nl

Wij zullen tijdens de bovengenoemde periode met de speciale call PA125VVG QRV zijn op alle HF/VHF banden en in verschillende modes. Van alle gemaakte verbindingen met de speciale call PA125VVG zullen wij een speciale QSL kaart sturen via het QSL bureau. LOTW en EQSL zullen niet gebruikt worden.

Het is ook mogelijk om direct een QSL kaart te sturen, zie voor verdere informatie hierover www.qrz.com/db/pa125vvg

Ook brengen we een speciaal digitale THE VINCENT VAN GOGH AWARD uit,
kijk ook voor meer informatie op www.qrz.com/db/pa125vvg

Tot werkens namens team deelnemende zendamateurs van VERON Afdeling 54 – Etten-Leur.