Electron oktober 2020Ons Electron magazine staat bomvol goede, leuke en leerzame artikelen. Alle VERON leden krijgen het blad iedere maand in de bus. Bovendien staan er vaak de nodige doorverwijzingen in een artikel. Bijvoorbeeld om meer achtergrond informatie te bieden. Immers, de ruimte in Electron voor een artikel is helaas niet onbegrensd. Echt handig is dat handmatig overtikken van die zogenaamde  “Electronlinks” niet. Dus vandaar dat we hieronder al deze links uit de meest recente Electron handig aanklikbaar beschikbaar maken.

Links eerdere Electrons

Voor direct aanklikbare links uit eerdere Electrons verwijzen we naar deze pagina.


Electron oktober 2020

Dubbeldik verjaardagsnummer

De VERON bestaat deze maand 75 jaar. Daarom een dubbeldik feestnummer met bijdragen vanuit heel Nederland en de hele wereld. Veel links zijn er in dit nummer dan ook niet. Hieronder staan wel de gebruikelijke links. Het novembernummer zal daarentegen weer een ‘gewoon’ nummer zijn, boordevol interessante artikelen van radioamateurs.

In Memoriam

Overlijdensberichten kunt u aan ons melden via het contactformulier op www.veron.nl/contact-opnemen/
Zoekt u oudere overlijdensberichten? Deze kunt u terugvinden op www.veron.nl/silent-key/

Electronlinks behorende bij eerdere Electrons?

Die hebben we natuurlijk ook nog bewaard. Kijk voor die eerdere links op deze pagina. Daar is een onderverdeling per jaargang gemaakt. Al met al een enorme verzameling links die we ook nog eens actualiseren indien nodig.

Electron verschijnt rond de 28e dag van de maand. Enkele dagen hiervoor maken wij een “preview” van het nieuw te verwachten Electron magazine bekend. Deze “preview” is altijd onderaan onze webpagina’s te vinden, duidelijk herkenbaar aan een foto van de gloednieuwe voorkant.

  • In Memoriam-bericht doorgeven via het contactformulier op www.veron.nl/contact-opnemen/
    Daarmee informeert u tegelijkertijd de ledenadministratie en de redacties van Electron, de VERON-website en PI4AA.
  • Zoekt u oudere overlijdensberichten? www.veron.nl/silent-key/