VERON Vademecum 2016

Het Vademecum is hèt naslagwerk en handboek voor de Nederlandse radioamateur en mag eigenlijk in geen enkele shack ontbreken.

Het bevat heel veel praktische informatie over onze hobby. Het boekwerk doet dienst als stevig naslagwerk voor, tijdens en na het werken met de radio apparatuur. Maar u wilt natuurlijk goed kunnen beoordelen of dit naslagwerk ook voor u de nodige gaten in uw kennis kan opvullen. Vandaar dat wij de complete inhoudsopgave van de volledig herziene 2016 editie op onze website hebben opgenomen. Dit geeft een goede indruk van de in het boek behandelde zaken.

Dus komt u via een zoekmachine op deze pagina terecht omdat de inhoudsopgave uw zoekterm bevat? Dan is dit een goed moment een eigen exemplaar van dit standaardwerk te bemachtigen. Het Vademecum is via de VERON webshop online te bestellen. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

En vergeet niet om gelijk even de errata en aanvullingen behorende bij dit boekwerk te bekijken. Het is aan te bevelen deze op- en aanvullingen even in de kantlijn van uw papieren exemplaar bij te schrijven. Dan weet u tenminste zeker dat u altijd de juiste informatie gebruikt.

Het Vademecum wordt u aangeboden door de VERON, de grootste amateurradiovereniging van Nederland.

Het VERON Vademecum; het handboek voor de radioamateur