De VERON Evenementen Commissie brengt de DvdRADe VERON Evenementen Commissie organiseert namens het hoofdbestuur gebeurtenissen of evenementen. Deze evenementen zijn daarmee landelijk van opzet. En ze zijn een aanvulling op de evenementen die afdelingen van de VERON organiseren (een van hun taken). De missie van de VERON Evenementen Commissie is als volgt geformuleerd:…

De VERON Evenementen Commissie organiseert namens het Hoofdbestuur de VERON evenementen. En ze ondersteunt afdelingen (op verzoek) bij het organiseren van hun lokale evenementen. Bovendien beheert de Evenementen Commissie materiaal voor het organiseren van evenementen.  Het doel daarbij is altijd het bij elkaar brengen van een zo groot mogelijk aantal mensen. Zodat ervaringen in en met onze hobby worden uitgewisseld. Maar ook om een stimulans te geven aan onze hobby. Hierdoor wordt de interesse, belangstelling en zelfwerkzaamheid bevorderd.

Evenementen die jaarlijks worden georganiseerd zijn:

  • Dag voor de RadioAmateur (DvdRA).
  • VERON PinksterKamp (VPK).
  • Er wordt een bijdrage geleverd aan de organisatie van het Duits Nederlandse Amateur Treffen of de (Deutsch Niederländische Amateurfunker Tage) DNAT in Bad-Bentheim in Duitsland.

Daarnaast beheert de Evenementen commissie enig materiaal waaronder onder andere de mobiele VERON-stand. Deze stand die o.a. jaarlijks te zien is op de Dag voor de RadioAmateur, is beschikbaar voor alle VERON-afdelingen. Aan het beschikbaar stellen hiervan zijn wel enkele voorwaarden verbonden. En het gaat altijd in overleg met de materiaalbeheerder en de voorzitter van de evenementencommissie. Andere taken die de Evenementen Commissie verricht zijn het bijhouden en publiceren (in Electron) van een evenementenlijst. Natuurlijk is het zo dat naast vast terugkomende evenementen de Evenementen Commissie ook enkelvoudige evenementen kan organiseren. Of hierbij kan assisteren.

De namen en de adressen van de leden van de commissie zijn eens per drie maanden te vinden in Electron. En wel onder het hoofd “De VERON” en op de VERON-website. Meer details over evenementen zijn te vinden op de VERON website. Maar ook in de VERON uitgave van het boek Vademecum.

Maak kennis met de leden van de Evenementen Commissie

Voorzitter:
René Plug PA3ECL

Vicevoorzitter:
Jan van de Westelaken PE1MQL

Coördinatie Pinksterkamp (VPK):
Benno Plantagie PA3FBX

Bijdrage DNAT organisatie namens VERON:
Jan Stadman PA1TT – Liaison

Algemeen materiaal coördinatie (VERON stand):
Vacature – interesse? Bel René PA3ECL 06 – 54740657

Dag van de RadioAmateur (DvdRA):
René Plug PA3ECL – Algemene coördinatie en financiën
Gerrie de Groot PA7TT – Coördinatie onderdelenmarkt (VROM) en commerciële markt (AMRATO)
Roel de Jonge, PA5RJ – Floormanager
Hans Remeeus PA0Q – Morse & Straight Key Challenge
Jos Disselhorst, PA3ACJ – Zelfbouwtentoonstelling

Ons contactformulier

  • LET OP! Zorg dat u de juiste commissie selecteert waar u het bericht heen wilt sturen.
  • Toegestane bestandstypen: zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees onze privacy policy.