De VERON organiseert lokaal en landelijk veel evenementen

Een overzichtsfoto van een van onze evenementenWe noemen even de belangrijkste VERON evenementen in Nederland. De volgende lijst is in willekeurige volgorde:…

Maar er zijn er nog héél véél méér. Dus kijk regelmatig op onze agenda pagina. En ook in ons Electron magazine. Want alleen dan weet je of en wanneer er iets van je gading in de buurt is. In deze bronnen zijn namelijk ook de nodige manifestaties te vinden buiten onze landsgrenzen. Immers, onze radio hobby kent geen grenzen. En voor sommige van deze activiteiten hoef je de deur niet eens uit.

Eventueel kun je ook de evenementen op onze VERON Facebook pagina in de gaten houden. Daar geven we ook de geografische locatie van het evenement bij aan. Dus dat is gemakkelijk om te bepalen of iets in de buurt is of niet. En Facebook herinnert je er aan wanneer er iets in jouw buurt gebeurt. Handig.

Mocht je trouwens van een evenement weten dat nog nergens bij ons genoemd wordt. Laat ons dat even weten. Dan zorgen wij er voor dat iedereen het te weten komt. Gebruik hier voor ons contactformulier.