Een beknopt overzicht van onze VERON activiteiten

VERON activiteitenZo hebben we ons eigen maandblad Electron. Een dik magazine boordevol interessante onderwerpen voor elke radioamateur.  We organiseren evenementen zoals het gezellige Pinksterkamp en de Dag van de Radioamateur. We organiseren wedstrijden ofwel contests, zoals de PACC, PA beker en de Afdelingscompetitie. We hebben onze werkgroepen met verschillende vakgebieden zoals EMC-EMF, ICT, Trafficbureau voor HF, VHF-UHF en nog veel meer.

Onze lokale afdelingen zijn overal in Nederland te vinden. Elke afdeling heeft een eigen bestuur. De leden komen regelmatig bijeen om kennis en ervaring uit wisselen, om te experimenteren, onderzoeken, activiteiten te organiseren, cursussen te geven voor het N- en F-examen. Maar ook voor gewoon een gezellig praatje met andere amateurs.

We staan klaar voor onze leden. Ons Service Bureau beheert onze VERON winkel, waarin u veel interessante materialen kunt bestellen, zoals boeken, magazines, etc. Voor veel VERON artikelen is er de speciale ledenkorting. We organiseren mede het Dutch QSL Bureau, ofwel DQB. Dat zorgt ervoor dat QSL kaarten wereldwijd  centraal verstuurd worden naar andere QSL bureaus in veel andere landen. Dat scheelt een radioamateur veel portokosten.

Meer weten over de VERON?

Neem eens contact op met een lokale afdeling of het VERON Centraal Bureau.