PACCdigi Software

Voor de PACCdigi contest is als basis-logger gekozen voor de N1MM+ logging software. In deze software met een paar add-ins kan zowel RTTY als FT8 worden gelogd. Natuurlijk is het ook mogelijk om met andere software hetzelfde resultaat te bereiken.

Installatie instructies voor PA stations

Installatiebeschrijvingen zijn er voor PA en non-PA stations. Non-PA stations gebruiken de instructies op de pagina’s in het Engels. Non-PA stations go to our English pages.

N1MM Logger+

PACC softwareN1MM Logger+ is een geavanceerd op Windows gebaseerd log programma. Dit freeware programma is ontworpen voor contest logging, maar ook geschikt als algemeen logger. N1MM+ ondersteunt de PACCdigi contest.

Voor de PACCdigi contest moeten enkele specifieke bestanden worden geladen in N1MM+

N1MM+ Instellingen (PDF).

MMTTY

MMTTYHet programma MMTTY voor RTTY gebruik met N1MM+ kan met de juiste instellingen voor de PACCdigi worden gebruikt. Op de website van Hamsoft is MMTTY te vinden.

MMTTY Instellingen voor PA stations (PDF).

WSJT-X

FT8 RTTY Roundup

Voor de PACCdigi contest wordt gebruik gemaakt van afwijkende frequenties. Het is daarbij handig om die frequenties in de lijst te zetten zodat WSJT-X niet altijd terugspringt naar de standaard FT8 frequentie per band.

Gebruik WSJT-X in de normale mode met FT8. Dus geen speciale contest modes.

WSJT-X Instellingen voor PA stations (PDF).