Hoe kom ik in contact met de EMC-EMF Commissie?

Leg contact met de EMC-EMF Commissie

Een koffer zoals deze door de leden van de EMC-EMF Commissie gebruikt wordt voor metingen en experimenten tijdens het veldwerk van het storingen zoeken

Wilt u contact opnemen met de EMC-EMF Commissie van de VERON? Dat kan per post of via de elektronische weg. Uw vragen worden na ontvangst direct in behandeling genomen door de secretaris van onze commissie. Wij geven wel sterk de voorkeur aan elektronische communicatie via onderstaand contactformulier. Dit is om uw vragen snel en efficiënt te kunnen behandelen.

Trouwens, wist u dat de VERON EMC-EMF Commissie zelf ook al cursussen heeft gegeven aan toekomstige EMC-specialisten binnen verschillende VERON afdelingen? Dus wellicht is er een EMC expert veel dichter bij dan u denkt. Misschien is het een idee eerst eens even met deze persoon van gedachten te wisselen.

Let op; Onderstaand elektronisch contact formulier is niet voor uw storingsmeldingen bedoeld. Daarvoor dient u het speciale Storingsmelding Radio-Ontvangst formulier te gebruiken. Met dat formulier kunt u ook veel meer informatie over de door u ervaren storing met onze EMC-EMF Commissie leden delen. En vergeet in dat geval ook niet uw storing tevens te melden bij het Agentschap Telecom (AT), de autoriteit in Nederland op dit gebied.

Per post

Secretaris EMC-EMF-Commissie
Postbus 1166
6801 BD Arnhem

 

Per e-mail (contactformulier)

Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier en kies “Secretaris EMC-EMF-Commissie” in de adressering.

  • LET OP! Zorg dat u de juiste commissie selecteert waar u het bericht heen wilt sturen.
  • Toegestane bestandstypen: zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees onze privacy policy.