PB0AOKBram van den Berg, PBØAOK, maakt sinds april 2008 deel uit van het VERON Hoofdbestuur. Hij is elektrotechnisch ingenieur en inmiddels gepensioneerd. Desondanks is hij nog steeds nauw betrokken bij het internationale overleg binnen CEPT en ITU in het kader van studies voor frequentiemanagement en spectrum engineering.

Mede gebaseerd op zijn ruime internationale ervaring en zijn specifieke kennis van het radiospectrum en de daaraan verbonden regelgeving is PBØAOK voorzitter van de Werkgroep Overleg Overheid (WOO). Hij maakt daarom vrijwel altijd deel uit van de VERON-delegatie die het amateuroverleg met het Agentschap Telecom voert.

In zijn functie van IARU R1Liaison Officer onderhoudt Bram de contacten en pleegt hij overleg met de internationale amateurradio unie, IARU.

In 1977 slaagt Bram voor het radiozendexamen, om enkele jaren later naar Twente te verhuizen.

Zijn bijzondere belangstelling gaat uit naar de VHF/UHF- en microgolfbanden, alsmede naar het ontwerpen en zelf maken van antennes en ontvangers, met name voor de hogere frequenties. Ook heeft hij veel aan zelfbouw gedaan, met als meest recente resultaat (najaar 2014) de home made relaisstations PI2TWE en PI3TWE.

Bram heeft binnen de VERON bestuurlijke ervaring opgedaan door vele jaren als penningmeester van de afdeling Twente op te treden, waarvoor hij destijds uit handen van PA3AVV de Gouden Speld ontving.

Jaarlijks stelt PBØAOK middelen en kennis ter beschikking bij evenementen als de antennemeetdag van de afdeling Meppel, de microgolfdag in Heelweg/Westendorp en bij activiteiten binnen de eigen afdeling A40.

Bram is  als operator van 4U1ITU regelmatig vanuit Genève te horen.