VRZA organiseert Radiokampweek in 2021

VRZA Radiokampweek van 16 tot en met 24 mei 2020Helaas kon de radiokampweek dit jaar niet door gaan. In het voorjaar werd Nederland overvallen door het Corona virus en lag het land grotendeels plat. De beperkingen op vakantieparken waren daardoor zo groot dat het niet mogelijk was om een fatsoenlijke radiokampweek te organiseren.
Nu, zoveel maanden later is het virus nog steeds volop actief, maar weten we er beter op te anticiperen. Op het moment van schrijven zijn er nog volop maatregelen, maar zijn de beperkingen niet zo groot als in het afgelopen voorjaar. De VRZA Radiokampweek 2021 gaat intussen hopelijk wel door.

Voucher

VRZA Radiokampweek studioWe weten nog niet hoe we er voor staan in mei 2021. Niettemin gaan we er vanuit dat we, al dan niet met de nodige beperkingen, een radiokampweek kunnen organiseren. De deelnemers die in 2020 niet naar Streekpark Klein Oisterwijk zijn geweest hebben een voucher ontvangen, deze kan eventueel ingezet worden voor de Radiokampweek 2021.

Alle deelnemers uit 2020 hebben we inmiddels per mail benaderd en daarvan weten we grotendeels wat de wensen zijn voor 2021. We gaan daarom ook weer starten met het inschrijven voor de radiokampweek 2021.

Inschrijving start 1 januari 2021

Op 1 januari 2021 zal het online inschrijfformulier weer beschikbaar komen via onze website www.radiokampweek.nl. Indien je daarop inschrijft, zullen we na de indeling dit ook doorgeven aan Streekpark Klein Oisterwijk. Ik kan me voorstellen dat er deelnemers zijn die eerst willen afwachten welke maatregelen tegen die tijd actief zijn. Maar houd er wel rekening mee dat binnenlandse vakanties op dit moment erg in trek zijn. Er kan dan ook geen garantie worden gegeven op een kampeerplaats of huurobject.

In overleg met Streekpark Klein Oisterwijk gaan we daarna kijken welke activiteiten wel of niet door kunnen gaan. We hopen toch in 2021 een leuke en ook gezellige radiokampweek voor iedereen te kunnen neerzetten.

Fijne feestdagen en veel gezondheid,
Met vriendelijke groet,
Sjef Verhoeven
Stichting VRZA Radiokampweek

Meer VRZA Radiokampweek informatie

Website: www.radiokampweek.nl
Youtube PI4RKW: www.youtube.com/results?search_query=pi4rkw
Streekpark Klein Oisterwijk: www.kleinoisterwijk.nl

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?