14e voorjaarsbeurs zaterdag 7 maart 2020 Deventer

14e voorjaarsbeurs DeventerVoorjaarsbeurs Deventer op 7 maart 2020

Op zaterdag 7 maart 2020 wordt in De Schalm, Dreef 1 te Deventer de 14e editie van de radio en elektronicabeurs gehouden. Net zoals vorig jaar zijn er weer ruim 45 deelnemers uit heel Nederland aanwezig. Onder andere met een groot aantal nostalgische apparaten. Maar ook met boeken, schema’s en andere lectuur. Dus zet deze voorjaarsbeurs gelijk in uw agenda!

Let op: De  replica zender van Idzerda waarmee hij in 1919 begon met radio uitzendingen is ook te zien op deze radiobeurs.

Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er historische radio’s met onderdelen daarvan. Maar er is ook een grote keuze aan platenspelers, bandrecorders, grammofoonplaten (78-, 33- en 45-toeren) en naalden. Tevens wordt de moderne elektronica zoals laptop ’s, harde schijven, geheugens, telefoons, moederborden, processors en kabels niet vergeten.

De NVHR (Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio) is wederom met een enthousiast reparatieteam aanwezig. Bezoekers kunnen een defecte lampenradio meebrengen. Het reparatieteam zal deze gratis proberen te herstellen. Voor de reparatie is alleen een bijdrage nodig voor de vervangen onderdelen.

Over de NVHR

De Nederlandse vereninging voor de historie van de radio bestaat al meer dan 40 jaar. Dit is de vereniging voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de radio en draadloze telegrafie. Neem eens een kijkje op de website van de NVHR

Openingstijden voorjaarsbeurs

De beurs is geopend van 9.30 tot 13.00 uur.
Inlichtingen: w.f.geldhof@concepts.nl

Gratis toegang

Ruime gratis parkeergelegenheid en Toegang Gratis.
Wijkgebouw De Schalm, Dreef 1, 7414 EA  Deventer.