13e Voorjaarsbeurs Deventer

Voorjaarsbeurs Deventer op 2 maart

Voorjaarsbeurs Deventer op 5 maart

Op zaterdag 2 maart 2019 wordt in De Schalm, Dreef 1 te Deventer de 13e editie van de radio en elektronicabeurs gehouden. Net zoals vorig jaar zijn er weer ruim 45 deelnemers uit heel Nederland aanwezig. Onder andere met een groot aantal nostalgische apparaten. Maar ook met boeken, schema’s en andere lectuur. Dus zet deze voorjaarsbeurs gelijk in uw agenda!

radio2

Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er historische radio’s met onderdelen daarvan. Maar er is ook een grote keuze aan platenspelers, bandrecorders, grammofoonplaten (78-, 33- en 45-toeren) en naalden. Tevens wordt de moderne elektronica zoals laptop ’s, harde schijven, geheugens, telefoons, moederborden, processors en kabels niet vergeten.

De NVHR (Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio) is wederom met een enthousiast reparatieteam aanwezig. Bezoekers kunnen een defecte lampenradio meebrengen. Het reparatieteam zal deze gratis proberen te herstellen. Voor de reparatie is alleen een bijdrage nodig voor de vervangen onderdelen

radio3

De beurs is geopend van 9.30 tot 13.00 uur.
Inlichtingen: w.f.geldhof@concepts.nl
Ruime gratis parkeergelegenheid en Toegang Gratis.
Wijkgebouw De Schalm, Dreef 1, 7414 EA  Deventer.