NL commissie met nieuwe pagina’s op de VERON website

NL commissie met nieuwe pagina's op de VERON websiteDe verouderde website van de NL-commissie heeft plaats gemaakt voor huisstijl pagina’s op de www.veron.nl website. Daarmee wil het hoofdbestuur, de PR- en ICT-commissie Ruud, NL290 en Fred, PA0FVH heel erg bedanken voor de goede samenwerking. Beide heren hebben in een recordtijd de oude website omgezet naar nieuwe pagina’s.

Staat de NL commissie dan niet op de hoofdsite?

Toen de leden van de PR- en ICT-commissie op de oude website van de NL-commissie stuitte  hadden deze maar een vraag.

Staat dit dan niet op de hoofdsite?

Het antwoord op deze vraag bleek voor een deel “nee” te zijn. Zaak om dit zo snel mogelijk op te pakken en zo geschiedde. NL290,  Ruud van de NL commissie en Fred, PA0FVH van de webredactie bleken in dezelfde afdeling (Wageningen) te zitten. Hoe kort wil je communicatielijntjes hebben. Ruud en Fred zijn samen aan de slag gegaan. In zeer korte tijd is alle informatie van swl.veron.nl overgehaald en het resultaat mag er zijn.

Drie manieren om de NL commissie te vinden

Sinds een paar dagen zijn de NLC-pagina’s (luisteramateurs) aangepast aan de VERON huisstijl. Het is even anders voor wie vertrouwd is met de oude vormgeving, maar het went vast snel. Aldus Ruud NL290

De informatie is hetzelfde gebleven. Het ziet er alleen veel mooier uit. Het VERON webteam, en dan met name Fred PA0FVH, heeft er hard aan gewerkt om er iets moois van te maken. En dat is gelukt!

Je kunt de vernieuwde NLC-pagina’s direct bereiken door op de homepage van de VERON helemaal bovenaan op de knop SWL te klikken. Je komt dan terecht op de hoofdpagina van de NLC en kun je verder klikken naar de verschillende activiteiten die de NLC organiseert voor de luisteramateurs. Zoals speciale luisterwedstrijden (contesten). Ook vind je daar allerlei andere nuttige informatie voor u als luisteramateur. Maar de website is ook nog onder de oude naam swl.veron.nl te vinden en https://www.veron.nl/swl.

Neem gauw een kijkje en klik hier.

Ook enthousiast geworden?

Word lid van de grootste vereniging van Nederland. VERON vertegenwoordigt de leden in binnen en buitenland en je ontvangt ook nog eens 12 keer per jaar het magazine Electron. Dit kan eenvoudig online. Gebruik ons online aanmeldformulier.