IARU elektronische nieuwsbrief maart 2015‏

IARU elektronische nieuwsbrief maart 2015‏Lees nu de IARU nieuwsbrief maart 2015‏

De International Amateur Radio Union (IARU) heeft de elektronische nieuwsbrief maart 2015‏ verspreid onder haar leden en contacten. In deze Engelstalige nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te vinden:…

De IARU nooddienst telecommunicatie gids nu online verkrijgbaar

Tijdens de Administratieve Raad bijeenkomst van de IARU in 2014 is de IARU nooddienst telecommunicatie gids goedgekeurd. Deze gids is nu verkrijgbaar op de IARU web site vanaf deze webpagina. Deze nooddienst telecommunicatie gids is ontwikkeld om de IARU leden te voorzien van materialen welke geschikt zijn om radio amateurs te trainen op het participeren in hulpverlening bij noodgevallen.

IARU voorstel 253 wordt in stemming gebracht

Het uitvoerend comité van IARU Regio 1 heeft de Adviserende Raad een aanmelding voor lidmaatschap, ingediend door de “Association Burundaise des Amateurs Radio et Télévision” (ABART), doorgegeven. Regio 1 heeft aanbevolen de radioamateur vereniging uit Burundi toe te laten.

Wereld Amateur Radio Dag (WARD) op 18 April 2015

Ieder jaar op 18 april vieren radioamateurs wereldwijd Wereld Amateur Radio Dag (WARD). Het was op deze dag in 1925 dat de International Amateur Radio Union werd opgericht in Parijs. Lees er meer over op deze pagina.

Verspreiding van deze E-nieuwsbrief

Deze elektronische nieuwsbrief wordt verzonden naar IARU leden en vele individuele amateurs wereldwijd. Er wordt opgeroepen deze nieuwsbrief zo ver mogelijk te verspreiden. De nieuwsbrief is via deze link te downloaden.