Onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je snel in!

In december ontvingen onze leden de allereerste e-mail nieuwsbrief. Die is bijzonder positief ontvangen. Maar bijna 4.000 leden hebben de nieuwsbrief helaas niet ontvangen. Van die bijna 4.00o leden is er geen e-mailadres bekend, of staat er een onjuist e-mailadres in de ledenadministratie.

Zo kun je je alsnog inschrijven

Heb jij de e-mail nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hoor je bij de groep van 4.000 leden. De nieuwsbrief voor maart staat gepland voor de week van 12 maart. Om te zorgen dat je deze e-mail nieuwsbrief wel ontvangt, kun je je via onderstaand formulier je e-mailadres alsnog opgeven. Om zeker te weten dat jij het bent die zich inschrijft, vragen we om je lidmaatschapsnummer en postcode op te geven. Die gegevens vind je terug op je lidmaatschapskaart of adreslabel van Electron.

VERON.nl domein toevoegen als veilige afzender

E-mail nieuwsbrieven kunnen, zonder dat je het weet, als spam worden aangemerkt. Voeg in ieder geval het @veron.nl domein toe aan de lijst van veilige domeinen in je e-mail programma, om dat te voorkomen. Op de website veiligeafzender.nl staat uitgelegd hoe je dat moet doen.

Inschrijfformulier

* hebben we nodig om je e-mailadres te kunnen verwerken

Nog geen VERON lid?

Ben je nog geen VERON lid, maar wil je wel de e-mail nieuwsbrief ontvangen? Word dan lid van de grootste radioamateurvereniging van Nederland. Je ontvangt niet alleen 4x per jaar de e-mail nieuwsbrief, maar ook 12x per jaar ons Electron magazine, korting op artikelen uit de VERON webshop en korting op toegang tot de jaarlijkse Dag van de RadioAmateur. Daarnaast worden jouw belangen nationaal en internationaal door een deskundig en gedreven team behartigt.