PR materiaal
Brochures en folders over de VERON als vereniging
Multimedia en DVD bestanden over onze radiohobby
p r spatie m a t e r i a a l
Volg onze RSS-feed met alle laatste VERON nieuwtjes
Lees deze pagina in het Nederlands Unfortunately this page is not yet available in English Leider ist diese Seite noch nicht auf Deutsch verfügbar Désolé, cette page n'est pas disponible en Français pour le moment
Materialen om te downloaden, afdrukken, inzien en uitdelen

Wilt u zelf meer weten van onze vereniging en/of radio hobby? Of weet u iemand die u graag van wat promotie materiaal wilt voorzien? Dan is hieronder vast wel wat bruikbaars te vinden. Deel deze informatie en materialen met zoveel mogelijk mensen.

Deze in drieen te vouwen brochure laat beknopt zien wie de VERON is, wat de VERON doet en welke services de VERON haar leden biedt Wat betekent de VERON voor mij (948 KiloBytes)
Deze in drieen te vouwen brochure laat beknopt zien wie de VERON is, wat de VERON doet en welke services de VERON haar leden biedt.

Deze in drieen te vouwen brochure geeft jongeren de uitdaging met de radiohobby te starten. Wat kan er allemaal met deze hobby? Waarom een vergunning? Lid worden! Wat doe jij allemaal ? (841 KiloBytes)
Deze in drieen te vouwen brochure geeft jongeren de uitdaging met de radiohobby te starten. Wat kan er allemaal met deze hobby? Waarom een vergunning? Lid worden!

Deze in drieen te vouwen brochure laat beknopt zien wat de radiohobby nu eigenlijk inhoudt. Een echte introductie voor iedereen Je vrienden altijd bij je (1,52 MegaBytes)
Deze in drieen te vouwen brochure laat beknopt zien wat de radiohobby nu eigenlijk inhoudt. Een echte introductie voor iedereen.

Deze brochure geeft een duidelijk overzicht van wat er allemaal met ATV (Amateur Televisie) mogelijk is. En wat ATV nu eigenlijk inhoudt. Een echte introductie voor iedereen Amateur Televisie (1,42 MegaBytes)
Deze brochure geeft een duidelijk overzicht van wat er allemaal met ATV (Amateur Televisie) mogelijk is. Een mooie introductie voor iedereen.

Deze in drieen te vouwen brochure wordt gebruikt tijdens een bezoek aan het morsestation op het Aviodrome. Het geeft een goede introductie van het Morse schrift Aviodrome morsestaion (678 KiloBytes)
Deze in drieen te vouwen brochure wordt gebruikt tijdens een bezoek aan het morsestation op het Aviodrome. Het geeft een goede introductie van het Morse schrift.

Het overzicht van alle VHF repeaters in Nederland inclusief CTCSS codes VHF repeater kaartje (74,7 KiloBytes)
Dit foldertje mag in geen enkele radioamateur auto of tijdens mobiele communicatie ontbreken; het overzicht van alle VHF repeaters in Nederland inclusief CTCSS codes.
(Herziene uitgave januari 2014)

Het algemene HF bandplan in één overzichtelijke pagina weergegeven. Onmisbaar voor in de shack Algemeen HF bandplan (255 KiloBytes)
Het algemene HF bandplan in één overzichtelijke pagina weergegeven. Onmisbaar voor in de shack.

Dit document wordt gebruikt als kartonnen omslag. Bij evenementen is deze omslag te gebruiken om verschillende losse folders netjes in te bundelen VERON map (448 KiloBytes)
Dit document wordt gebruikt als kartonnen omslag. Bij evenementen is deze omslag te gebruiken om verschillende losse folders netjes in te bundelen.

Het introductie filmpje van onze DVD geeft al een aardige indruk van de veelzijdigheid van onze hobby. Dit filmpje staat in het WMV-formaat, dus zorg wel voor een passende speler. VERON DVD intro (2,46 MegaBytes)
Het introductie filmpje van onze DVD geeft al een aardige indruk van de veelzijdigheid van onze hobby.Dit filmpje staat in het WMV-formaat, dus zorg wel voor een passende speler.

Is het intro van onze DVD bevallen? Dan is de volledige DVD beslist de moeite waard. Maar let wel op de stevige download tijd nodig voor dit ISO-formaat bestand. Volledige VERON DVD (2,9 GigaBytes)
Is het intro van onze DVD bevallen? Dan is de volledige DVD beslist de moeite waard. Maar let wel op de stevige download tijd nodig voor dit ISO-formaat bestand.

Het Klokhuis over radioamateurs Het Klokhuis over radioamateurs (14:36 Min)
Door onzichtbare radiogolven ontvang je thuis allerlei radio zenders. Radioamateurs bereiken via de ether zelfs de hele wereld. Hierbij worden soms ook morse signalen gebruikt.

Nog even een tip bij bovenstaand GIGAntisch groot ISO-formaat bestand. Het is te downloaden door op de link te klikken, of door met de rechtermuisknop op de link te klikken en dan te kiezen voor "Opslaan als". Maar beter is het om een zogenaamde downloadmanager te gebruiken. Deze staat toe om een afgebroken download later weer te hervatten. En dat is beter dan weer opnieuw een download moeten starten als deze bij 98% per ongeluk afbreekt. Als het bestand gedownload is heeft u een zogeheten 'DVD imagebestand'. Dit dient na het downloaden nog op een DVD te worden gebrand. En dan is het kijken en genieten.

Engelstalig PR-Materiaal

Naast bovengenoemd Nederlandstalig PR-materiaal hebben we ook het een en ander in het Engels. Onze hobby heeft een internationaal karakter, en dat blijkt dus ook in onze PR uitingen naar buiten.

Dit is de 1e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt. Poster 1 (30,8 MegaBytes)
Dit is de 1e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt.

Dit is de 2e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt. Poster 2 (101 MegaBytes)
Dit is de 2e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt.

Dit is de 3e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt. Poster 3 (51,7 MegaBytes)
Dit is de 3e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt.


© Centraal Bureau VERON te Arnhem - Disclaimer

Apetrots op zelfbouw, en het werkt ook nog eens
Concentratie en soldeerdampen onder toezicht